Slide

"IEDEREEN HEEFT TOEGANG TOT DEZELFDE INFORMATIE, WIJ ANALISEREN BETER"

Ons fonds biedt solide investeringen en diversificatie op uw huidige investerings portefeuille

De kracht is om te investeren in disruptieve bedrijven in landen die aan het begin staan ​​van een groeiperiode, hierbij staan mens en milieu centraal

EBC Plus richt zich zowel op liquide beleggingen als investeringen met een lange termijn strategie zoals aandelen en of deelnemingen. Actieve financiering in handel of korte termijn investeringen zorgen voor een stabiele cashflow positie. We bieden veerkracht en ondersteuning aan Europese bedrijven financiële ondersteuning om te zorgen voor groei en veerkracht.

Wij opereren volgens een bewezen bedrijfsstructuur en investeren in disruptieve verdienmodellen in snelgroeiende markten. De liquide strategie in combinatie met de langlopende beleggings strategie zorgt voor een solide portefeuille. De ontwikkelingsfondsen van van EBC Plus bieden een passend rendement dat aansluit op de belegging Wij beleggen in: "Nieuwe vormen van Media & Cultuur. Kunstmatige Intelligentie programma's. Nationale veiligheid en Duurzaamheid op het gebied van Milieu en Gezondheid.Internationale ontwikkeling & samenwerking

De diplomatieke contacten van EBC Plus reiken over de hele wereld en zorgen voor groei en veerkracht waarbij mens en milieu centraal staan. EBC Plus is operatief in landen die behoefte hebben aan groei en ontwikkelen van zelfredzaamheid. Op dit moment ontwikkeld en investeert EBC Plus in landen die behoefte hebben aan:

  • Hernieuwbare Energie winning;
  • Medisch technische investeringen;
  • Voedsel ontwikkelings programma's;
  • Cultuur Wetenschap & Media;
  • Handel & Ontwikkeling van Landen;
  • Hernieuwbare Energie winning;
  • Medisch technische investeringen;
  • Voedsel ontwikkelings programma's;
  • Cultuur Wetenschap & Media;
  • Handel & Ontwikkeling van Landen;

Multi Investment Strategie

Het fonds gebruikt de Multi Investment Strategie bij het kiezen van hun strategieën en beleggingen. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gespreid om de risico's die aan beleggen verbonden zijn te beperken. Automatische waardestijgingen van aandelen behoren nu eenmaal tot het verleden. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken uit de opties waarmee u die risico's kunt afdekken en spreiden. EBC Plus combineert kansen met solide investeringen die als basis dienen voor haar onderliggende fondsen.

Proactief beleggings beleid

De onderliggende strategieën en investeringsfondsen van EBC Plus vinden hun voordeel in de bijzondere momenten waarop bedrijven de grootste kans hebben om winst te maken en hun aandelenwaarde te laten stijgen. Dit zijn de momenten aan het begin waarop een bedrijf de markt verovert, wanneer een bedrijf uitbreidt en wanneer een nieuw product of dienst op de markt komt. Dit zijn de stijgingen van de marktwaarde van bedrijven waar institutionele beleggers naar op zoek zijn. EBC Plus heeft dankzij haar netwerk in business toegang tot bedrijven waar deze momenten zich voordoen. Dit is hoe u met EBC Plus het “plus” uit uw investeringen haalt.


Beleggen met winstdeling

EBC Plus is voor u de juiste investeringspartner omdat we de kosten laag houden zodat we u een reëel winstaandeel in onze fondsen kunnen bieden. Dit percentage is doorgaans maximaal 20% van de gerealiseerde winst (high watermark).

Zeker voor investeringen op langere termijn kan EBC Plus een waaier aan zorgvuldig geselecteerde investeringen aanbieden volgens een doordachte strategie bij het vormen van uw portefeuille. Wilt u weten hoe dit in uw voordeel kan werken? Lees dan de brochure van onze fondsen.

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Wees bewust van de risico's. Lees hier de EID voor de risico's.