Ons fonds biedt solide investeringen
en diversificatie op uw huidige
investerings portefeuille
De kracht is om te investeren in disruptieve bedrijven in landen die aan het begin staan ​​van een groeiperiode, hierbij staan mens en milieu centraal

EBC Plus richt zich zowel op liquide beleggingen als investeringen met een lange termijn strategie zoals aandelen en of deelnemingen. Actieve financiering in handel of korte termijn investeringen zorgen voor een stabiele cashflow positie. We bieden veerkracht en ondersteuning aan Europese bedrijven financiële ondersteuning om te zorgen voor groei en veerkracht.

Wij opereren volgens een bewezen bedrijfsstructuur en investeren in disruptieve verdienmodellen in snelgroeiende markten. De liquide strategie in combinatie met de langlopende beleggings strategie zorgt voor een solide portefeuille. De ontwikkelingsfondsen van van EBC Plus bieden een passend rendement dat aansluit op de belegging Wij beleggen in: "Nieuwe vormen van Media & Cultuur. Kunstmatige Intelligentie programma's. Nationale veiligheid en Duurzaamheid op het gebied van Milieu en Gezondheid.